Foto: Love my space
Autor: Pomo
Datum: 14. 08. 2015.

Predstavljamo domaći brend Love my space kojeg će oni najmlađi obožavati

Brend Love my space nastao je iz potrebe za lijepim i modernim dekorativnim predmetima za uređenje dječjih sobica, a koji nisu proizvod velikih dućana i masovne proizvodnje. 

Većinu predmeta izrađuje sama Nikolina Kamalić, ujedno i idejna začetnica i autorica projekta, naravno uz pomoć lokalnih obrtnika od maksimalno prirodnih materijala poput drva, vune i tkanina od pamuka. Sve je započelo izradom dekorativnih ovčica pod nazivom "Sheepy", od drva i creske vune u raznim bojama. Nakon njih Nikolina je istraživanjem, kombiniranjem osmislila i druge maštovite predmete. Naime, sve što izrađuje u stilu je prepoznatljivog i svima omiljenog skandinavskog dizajna kojeg karakteriziraju jednostavnost, monokromatske boje, ljepota prirodnog drva i funkcionalnost.

Trenutno u ponudi postoje tri vrste "teepee" šatora jer nema djeteta koje ne voli slagati utvrde i šatore, a to su savršena skrivena mjestašca za razvoj dječje mašte ili jednostavno ugodan kutak za čitanje i igranje. Tu su i dvije kolekcije ukrasnih jastučića "clouds" oblačići i "nordic" bijelo-crni ručno oslikani te vrlo popularne papirnate vreće izrađene od troslojnog industrijskog papira u nekoliko različitih varijanti. Ono što valja spomenuti su i omiljene indoor ljuljačke s mogućnošću odabira boje užeta kao i "pom pom area rug", a radi se o malom tepihu izrađenom od oko 150 velikih vunenih pompona s mogućnošću odabira kombinacije boja. "Sheepy" dekorativne ovčice, drvene obojane kutije koje mogu biti poput polica obješenih na zid ili služiti kao kutije za igračke, "pom pom gerlande", wall printovi i zidne naljepnice od mat vinyla, zidni natpisi od crnih slova isto su sastavni dio Nikolinine kolekcije Love my space.

Uskoro će u ponudi biti uvrštene i kućice-police kao i još neki manji, jednako vedri i interesantni komadi namještaja koje će vaši najmlađi jednostavno obožavati.